Købe en bolig, når satser gå

Mange mennesker ærgre sig den voksende bølge af rentesatser. Du vil høre ting, “gjorde jeg glip af båden? Nu er det for dyrt at købe en bolig? Hvordan kan jeg råd til huset af mine drømme? Måske skulle jeg vente! Måske skal jeg bare leje for et stykke tid! Måske vil satserne gå i et par uger. “

Stop! Vrøvl, siger jeg!

Jeg købte min første hjem på næsten 9%. Købere fra 80’s fortalte mig, jeg fik på et røverkøb, og alligevel, hvem bekymrer sig? Jeg gør ikke. Jeg refinansieret længe, længe, længe siden. 9% er bare en del af historien nu.

Så, her er 5 vigtige point du har brug for at huske, når Ebbe og flod af renten, ebbs, mere end det strømmer ned…

Der er ingen bedre tid, så nu!

Langsigtet investering

Creative finansiering

Uncreative finansiering

Købe en bolig, når satser gå

1. der er ingen bedre tid, så nu!:

Jeg ved det lyder kliché, men det er sandt. Der er ingen bedre tid til at købe, så nu. Hvorfor?

Fordi hvis priser er på vej op, så loven om udbud og efterspørgsel insisterer på at den stigende pris af boliger vil sandsynligvis bremse.

Da påskønnelse bremser nede når satser gå, er dette en mulighed for at købe til underkurs opfattede

Husk, at priser svinger, og Smaating for evigt. Så er det mere vigtigt at få din stoppede fod i døren, lige nu. Du kan altid refinansiere senere, som satser Ebbe og flow ned. Du vil stadig have fordel af at have fået ind i huset, til en lavere, diskonteret pris, og du kan nyde både en lav sats når du refinansiere, sideløbende med at vide, at du fik huset når priserne bremset, maksimere gevinsten når påskønnelse revs tilbage igen.

Se hvad jeg mener? Må ikke vente. Det kun bliver dyrere. Der er altid, ingen bedre tid, så nu!

2. langsigtede investering:

Hvis dette er dit første hjem, så er du nødt til at tænke ud over det næste år eller deromkring, og flytte din referenceramme i en længere futuristisk synspunkt.

Vil du bo i samme hus, i mindst 5 år?

De fleste af os ville svare ja, derfor skal du være mere bekymret med fast ejendom på lang sigt, lad os sige ud over 5 år, og du skal være mindre bekymret med en kortsigtet stigning og fald af priser. Du vil køre selv nødder ellers.

5 år er en temmelig fast tidsinterval, til priser at gå både op og ned. Med andre ord historie beviser, for det meste, du vil leve gennem ebbe og flod af stigende og faldende priser, som en boligejer, og ved du hvad? Du vil overleve; i virkeligheden, vil du trives, fordi du vil nyde en nettogevinst i påskønnelse på lang sigt.

Så satser gå op og ned på kort sigt, men på lang sigt, fast ejendom værdsætter altid, og det betyder, at boligejere altid vinde.

3. creative finansiering:

Dette er de gode ting. Når satser gå, vrimler muligheder. Du kan se, mange boligejere, bygherrer og udviklere, befinder sig i mere omsættelige positioner på grund af lovene om udbud og efterspørgsel. Overskuddet stiger, og køberne bremse.

Hvis finansiering er et problem, kan så du være i stand til at forhandle med ejeren til at bære noten, og helt omgå mere konventionelle låneinstitutioner.

Hvis prisoverkommelighed er et problem, så vil måske du finde mange flere re-salg derude, måske fixer-overdel, klar til at forhandle om en lavere pris (kan du sige, bygget i egenkapital?)

Hvis rabatter og incitamenter er dit spil, vil så måske du finde nogle udviklere ivrig efter at flytte lager, med en flare for tilføjer en rabat, eller gør du landskabspleje eller bygning, støttemur, du ønskede.

Centrale her (og dette er meget vigtigt), er at finde en fremragende ejendomsmægler. Jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er at have nogen på din side, der forstår lå på jorden. Ikke gå på det alene. Bare gå finde nogen kyndige, hvem du kan stole på, og der er klar og villige til at rulle ærmerne op, og gå på arbejde for dig.

4. uncreative finansiering:

Som skrivning af denne artikel er satser stadig meget, meget lav. Noget under 7%, til en fast sats, efter min mening er helt brugbar.

Mellem 1979-1990, fast rente varierede fra 11% til 16% i gennemsnit. Dette er meget usædvanligt historisk, naturligvis, men det er en fremragende benchmark, når du vurderer hvor god eller dårlig, tingene er lige nu.

Så som du udforsker dine valg, ikke glemme det store billede. At få din fod i døren er mere værdifuld, så efterlades i kulden.

Et andet vigtigt punkt. For alle disse boligejere, der købte i 80 ‘ erne, tror du, de er frygtelig bekymret nu om ebbe og flod af satser? Tror du, de holdt deres 11% fastforrentede lån, eller tror du de refinansieret når det faldt til 6% (eller betalt huset ud nu). Jeg vover et gæt, som næsten alle af dem; har en dejlig, heftig, voluminøse, attraktive pot af egenkapital sidder på deres verandaen skridt i dag.

5. at købe et hjem når satser gå:

Når satser gå ned, selvfølgelig, er det indlysende, at få et lån og købe et hus er yderst attraktiv.

Men når satser gå, der mangler hjem på lager.

Kan du sige, “Ikke-omsættelige”, eller “budkrig”, eller “ups, sorry… Allerede solgt!”

Når satser gå, sælgeren er i førersædet, og køberen kører med checkhæfte i hånd, råben “Hvor jeg underskrive?”

Holde det i tankerne. Hvor ville du foretrække? Personligt, jeg kan ikke lide høje priser, men jeg elsker at være i chaufførernes sæde. Jeg tror i sidste ende, har du lige fået til at arbejde med uanset miljøet findes i dag. Nogen måde man ser på det, du kan ikke stoppe og vente, indtil kortene stak op i din favør. Du nødt bare til at dykke ned, og komme i gang. Hvis du kan lide at være kreativ, hvis du kan lide muligheder, og hvis du kan lide at være i drivere sæde, så stigende priser ikke bør gider du i det mindste. Leje er mere af en forbrydelse til din økonomi, i det lange løb.

Vi har nydt at give denne information til dig, og vi ønsker dig held og lykke i din stræben. Husk at altid finde gode råd fra dem, du har tillid til, og aldrig vende ryggen på din egen sunde fornuft.

Udgiverens retninger: denne artikel kan frit distribueres så længe som ophavsretten, forfatterens oplysninger, ansvarsfraskrivelse, og en aktiv link (hvis muligt) er inkluderet.

Disclaimer: Udtalelser og udtalelser i artiklerne, anmeldelser og andre materialer heri er dem af forfatterne. Mens hver omhu i udarbejdelsen af disse oplysninger og ethvert forsøg på at fremlægge ajourførte og nøjagtige oplysninger, kan vi ikke garantere, at unøjagtigheder ikke vil forekomme. Forfatteren vil ikke blive holdt ansvarlig for ethvert krav, tab, skader eller gener forårsaget som følge af eventuelle oplysninger inden for disse sider eller oplysninger via dette websted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.