Skat Tips til små virksomheder

Skat Tips for små virksomhedsejere / skat filers:
Ikke kompleksiteten involveret i at gøre din skat bug dig, specielt, hvis du ejer en mindre virksomhed? Følgende og at blive fortrolig med de retningslinjer fastsat af IRS for små virksomheder er meget vigtigt.
I tilfælde af du leje andre medarbejdere i din virksomhed, skal du knytte to formularer på din, samt din medarbejders, vegne. Formen W-4 giver oplysninger om kildeskat godtgørelsen og arkivering status for din medarbejder til IRS. W-4 form er bedre kendt som medarbejderens tilbageholde tilskud certifikat.
Det andre vigtige dokument at være fyldt er den Form I-9, der giver beviset på berettigelse for hver medarbejder til at arbejde i USA. Det er også kendt som Immigration and Naturalization Service (INS) certificering. Hvis du har nogen forvirring eller forespørgsler vedrørende fylder disse formularer, kan du direkte ringe op INS.
Business definition:
Der er et par ting, der kan gøres for at sikre, at processen med arkivering din afgifter er glat og let samtidig tager i betragtning at du er en lille virksomhedsejer:
a. der er ikke noget som at få fortrolig med beskatte procedurerne for små virksomheder. Du kan kontakte IRS direkte, enten ved at kalde dem, eller ved at sende dem online. Du vil derefter kunne få alle de oplysninger, du har brug for på de fradrag, du skal gøre, udgifter til afskrivning på dine maskiner og forespørgsler om, hvordan til at fylde op i forskellige former.
b. logge på webstedet IRS Small Business kan besvare alle dine spørgsmål. IRS har indrammet et særligt program kendt som trin, eller lille virksomhed skat uddannelse, som du kan gå gennem for at forstå den samlede fiskale struktur.
c. der er mange regeringer, der tilbyder særlige skattemæssige fradrag pakker til mange ejere af små virksomheder. Du kan tjekke fra de lokale myndigheder om disse incitamenter og fylde din skatteformularer.
d. være forsigtig med at klassificere dine medarbejdere i skatteformularer. Nogle gange blander IRS de faktiske medarbejdere med entreprenørerne. Du bør derfor klar over processen med klassificering.
e. en anden skat tip til små virksomheder er, at du skal være opmærksom på den moms, der er gældende på din form for virksomhed. Beskatte myndighederne nødt til at tjekke din tilladelse, der gør det muligt at indsamle momsen. Ikke at have en tilladelse eller godkendelse anses for at være en strafbar handling, så du bør få registreret hurtigst muligt.
f. for at indsende din skat, skal du være forberedt med alle dine dokumenter og papirer. Revisionen, stubbe, poster, licenser, tilladelser, kvitteringer og alle andre dokumenter bør placeres i rækkefølge. Organisere al din dokumentation er også vigtig.
End efter de ovenfor nævnte skat tips til små virksomheder. Du skal også bevare en ordre i din virksomhed. Vedligeholde dine konti og anden dokumentation, at holde styr på Filspåner af dine medarbejdere, og få adgang til din skat på forhånd ved hjælp af din revisor vil spare tid og penge.
Skat Tips for små virksomhedsejere / skat filers:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.