Undgå afvisninger af reparation kredit

Ked af du er faldet… Har du nogensinde hørt dette før da du kom til at ansøge om et lån eller kreditkort? Hvis du har, betyder det at din kredit filer har nogle negative rapporter og det er tid til at rydde op din handling. Kredit filer er en rapport, der indeholder din kredit score og historie.
Tre store virksomheder holde dine filer og tillade andre at se dem når du ansøger om et lån, kredit rapport, job, lejlighed, og så videre. Hvis denne betænkning eller fil har negative resultater vil du høre… ked af du er faldet. Hvis du er faldet så er det tid til at komme i gang til at genopbygge dit liv.
Kredit-bureauer få deres oplysninger om dig fra alle kreditorer, der har gjort forretninger med dig. Hvis du gik glip af betalinger, ignoreret betalinger, ellers simpelthen overset betalinger rapporter sendes til TransUnion, gennemgang Equifax og Experian for. Når Præsidiets har fundet uagtsomhed mod dig, er din kredit score straks faldt.
Jo lavere betyder din score, at du har færre chancer i livet at få et lån, kreditkort, lejlighed, forsikring og så videre. Jo højere betyder din score, at du har mulighed for at købe en ny bil, få et hjem realkreditlån eller en større kreditkort fra enhver kilde praktisk.
Udsigterne for dårlig kreditværdighed så er noget, vi ønsker at genopbygge i stedet for at ignorere da det betyder, at vores respekt er i fare. Mange mennesker rundt om i verden arkivering konkurs, rådføre sig med gæld management programmer, rådgivere og andre ressourcer til at finde en løsning til at komme ud af gælden.
Det er disse mennesker tilføjer problemer i deres liv. Når du anvender konkursbegæring dette forbliver på din kredit-fil i 10 år og i nogle tilfælde femten år. Hvis du konsultere gæld management agenturer eller forkert gæld management rådgivere, du kun tilføje udgifter snarere end fratrække regninger.
Loven giver os en grad af beskyttelse, men den samlede outlook er, at når vi har dårlig kredit vi spadserer på sammen pins needles for resten af vores liv, medmindre vi rense vores handling. Dårlig kredit kan føre til domme mod os, retssager, tvangsauktioner, tvangsauktioner og så videre.
Når vi har dårlig kredit vi er underlagt Bliv hjemløse, brød, sultne og derefter nogle. Nøglen til succes er at finde en løsning, der fungerer bedst for os. Hvis du arbejder eller endda på velfærd eller handicap er det muligt at genoprette dit kredit.
Den første ting du skal gøre er at sikre din boform, køretøj, levende fornødenheder og så videre er i overensstemmelse med din indkomst. Hvis du bruger mere end du gør chancerne for at du får ud af gælden vil falde.
På den anden side hvis du overvåger din indkomst og tilbringe inden for din hjælp kan du finde en løsning til at komme ud af gælden. Også kan du undersøge deltidsjobs, hvis du er på velfærd på handicap. Kilderne tillade dig at gøre så mange penge hver måned.
Du vil stadig modtage dine checks med lidt færre indtægter, men for det meste, det er et skridt i den rigtige retning, da du vil få tilbage på dine egne to fødder. Desuden, hvis du i orden og gør mindre end hvad du er værd kan du finde en højere betalende job, der kunne gavne din fremtid.
Der er mange muligheder til at opbygge dit kredit. Hvis du har et køretøj der koster dig mere end du gør, kan du overveje at sælge køretøjet og købe en brugt bil.
Brugte biler, når vedligeholdelse er holdt ofte sidste og er billigere end nyere køretøjer. Hvis du betaler mere, end du gør på realkreditlån, kan du overveje at sælge dit hjem, betale din gæld og arbejde hen imod at genoprette dit liv.
For at undgå fald er det vigtigt, at du finder en løsning til at reparere din kredit. Påberåbe sig andre har vist sig i de fleste tilfælde at være andet end spild af tid. Løsningen er derfor at finde hvad der virker for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.