Visualisering: Den hemmelige taktik af Ultra vellykket

Magt visualisering er en færdighed, som ofte forsømmes af folk, der kører deres eget hjem business.
Visualisering eller guidede billedsprog er en meget kraftfuld teknik, der kan bidrage til at øge din produktivitet og effektivitet i at opnå dit hjem virksomhedsmål.
“Du skal se dine mÃ¥l klart og specifikt før du kan indstille for dem. Hold dem i dit sind, indtil de bliver anden karakter.”–Les Brown–
Alle top klasse atleter udnytte visualisering for at mentalt øve hvad de skal gøre og hvordan de vil opnå det. Ved at gøre dette de tog deres sind og organer til rent faktisk Udfør dygtighed så effektivt og effektivt som muligt.
For eksempel vil Justin Gatlin der er nu 2004 Olympiske 100 m mester har visualiseret alle faser og hvert skridt af at 100 m endelige, hundredvis hvis ikke tusindvis af gange, før han selv trådte ud på sporet for endelige.
Når du begynder at bruge visualisering teknikker, vil du mentalt oprette en levende scene du huske dit ønskede resultat. Du vil denne scene til at være så detaljerede og overskuelige som muligt, skal du være i stand til at se, føle og lugte din succes.
Faktisk visualisere din succes, billede selv bor i et luksus palæ i landet, lugte den friske luft og høre lyden af dine børn, der leger i din pool. Visualisere, hvad du opfatter din ønskede situation for at være, når du har opnået succes i dit hjem business.
Gøre visualisering en daglig aktivitet. Af lykkes i dit sind du vil blive mere lidenskabelig omkring dit hjem virksomhed og du vil arbejde hårdere, presser dig selv til at lave hvilke er nødvendig for at opnå succes.
NÃ¥r du bruger visualisering aldrig nogensinde overveje svigt eller give op som dette vil sandsynligvis blive det endelige resultat.
Vi er, hvad vi gentagne gange gør. Topkvalitet, derefter, er ikke en handling, men en vane. –Aristoteles –
Drømme stort og stræber efter at lykkes på højeste niveau, være tålmodig og arbejde hårdt, er der intet undtagen dig stoppe dig fra at have en vellykket home business.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *