Investeringer – kort eller lang sigt?

Mange finder investeringer for at være en risikabel deal ikke fordi investeringer af enhver art kræver retfærdig mængden af spekulative foranstaltninger for forholdsvis større afkast, men fordi de mangler viden om hvad man skal investere i, og når.
Investeringer, uanset økonomiske klasse af et menneske er primært opdelt i tre kategorier, som er
1) kortfristede investeringer
2) midten sigt investeringer
3) lang sigt investeringer
Kortfristede investeringer
Kort sigt investeringer er disse former for investeringer, som er lavet i en meget kort periode; i et regnskabsår kan sådanne investeringer foretages for en dag til elleve måneder af regnskabsåret.
De store finansielle investeringer værktøjer til at kortsigtede investeringer er
1) Stock market
2) derivater market
3) varebørs
4) valuta marked
5) obligationsmarkedet
6) bullion handel
7) kortvarige gensidige fonde investeringer
8) systematisk investeringsplaner
9) kortfristede indlån i bankerne
10) tilbagevendende depositum ordninger
11) institutionelle depositum ordninger
12) penge landing
Man kan investeringer i ovenstående for kort sigt fra den ene dag til mindre end et år i et bestemt regnskabsår, men det ikke er en obligatorisk betingelse, at man ikke kan investere i længere periode i disse værktøjer. Størstedelen af de kortfristede investeringer værktøjer er spekulative og dermed give høj men kan resultere i et tab hvis ikke investeret korrekt.
Midten sigt investeringer
Midten sigt investeringer foretages for en periode på mere end et år, men for tre år. Disse investeringer foretages generelt for at spare skat og afkastet af sådanne investeringer er normalt sikret. Disse investeringer er ikke så risikable som mange af kortsigtede investeringer. Fleste af midt-sigt finansielle investeringer værktøjer er forskellige ordninger flød for udvikling af infrastruktur af institutioner og regeringer under strenge lovgivningsmæssige retningslinjer af regeringen eller tilsynsmyndighed, der beskytter interesse investor.
Nedenfor er listen over finansielle investeringer værktøjer til midten langsigtede investeringer.
1) skat undtaget statsobligationer eller bond fonde eller skat gemmer investeringsordninger flød af Styrelsesrådet organ eller en lokal regering ligesom kommuneskat undtaget midler
2) virksomhedsobligationer
3) enhed investeringsforeninger
4) marked sammenkædet skat gemmer forsikring planer
5) skat gemmer investeringsforening ordninger
6) statskassen og agenturet instrumenter eller statsgældsbeviser (GSECs)
7) bankindskud
8) investeringer i aktier (obligationer)
Midt-sigt investeringer værktøjer i modsætning til mange af kortsigtede investeringer værktøjer er meget sikkert og giver betydelig gevinst. Disse investeringer kan blive indkaldt som risiko gratis investeringer og er mindst spekulative, sjældent der er nogen chance for tab i disse investeringer værktøjer og de fleste af dem er stærkt sikret investeringer.
Langsigtede investeringer
Lang sigt investeringer er dem, der er fremstillet i en periode på mere end tre år, og de er planlagt indtil pensioneret alder så godt. Kapitalgevinster og dække risikofaktorer tages hensyn, som leverer solidt fundament af finansielle self-afhængighed i pensioneret alder og platform for arvinger, gør disse investeringer. Bortset fra lav skat på kapitalgevinster langsigtede have investeringer også andre skattemæssige fordele.
Langsigtede investeringer værktøjer er
1) ejendomsinvesteringer
2) livrenter
3) livsforsikring
4) længe tidsindskud med regeringsorganer
5) længe tidsindskud i obligationer
6) kapitalinvesteringer i erhvervslivet eller i nogen sikrede virksomhed i form af aktiv
Langsigtede investeringer værktøjer er fælles for alle uanset finansielle klasse dog; investeringer og afkast kan ens finansielle kapacitet.
Finansiel planlægning spiller en afgørende rolle i ens liv, som det giver klart billede af ens position og den strategiske retning, som man er i gang, og det er den eneste transportmåde til at forberede sig fra disse begivenheder, som uundgåeligt opstår i dem liv uanset om man regner med dem eller ej.
Intelligent investorer indser vigtigheden af finansielle planlægning først og begynde at arbejde på opsparing før man investerer som mulighed at generere overskydende likviditet og begynde at planlægge strategisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.